Ontwikkeling – Deal hunting

Voor veel consumenten is koopjes jagen een ‘Way of life’ aan het worden, voor hen zijn kortingen hun “Drugs”. De trend “Deal Hunting” houdt in dat het profiteren van goede deals voor veel consumenten een manier van leven is aan het worden, of zelfs een bron van status. Hierbij draait het koopjes jagen meer om de opwinding, het aftroeven van anderen in slimmigheid en de jacht, het gaat dus niet zozeer om het besparen van geld. Maar doordat consumenten van goede deals profiteren, besparen ze hierdoor geld en dit kunnen ze dan weer besteden aan nieuwe ervaringen, want de consumenten willen graag meer ervaren en ze willen dan ook zoveel mogelijk ervaringen verzamelen. En door de nieuwe technologieën krijgen we voortdurend goede deals voor onze neus voorgeschoteld.

We kunnen eigenlijk niet meer omheen kortingen, want kortingen zijn voortaan overal waar we kijken, want ze zweven letterlijk overal rond op het internet. Gelukkig zijn er websites als couponcode.nu, kortingscode.nl, actiepagina.nl en ga zo maar door, die de kortingscodes voor jou netjes bijhouden, maar houd je liever van de jacht dan raad ik je toch de vele salescommunities aan. De kick die je krijgt van de jacht en het aftroeven van anderen krijg je voornamelijk op de bekende site vakantieveilingen.nl. Maar voor de fashionistas onder ons is er nu de veilingsite Vault79, hier kun je high fashion items scoren voor een mooie prijs (dus met veel korting!), het enigste wat je hoeft te doen is het hoogste bod te bieden en dan is het item van jou, dus wees je concurrenten slim af!

Bron: Dealer Chic – Trendwatching.com

Dit bericht is gepubliceerd op september 28, 2012 om 11:29 PM en is opgeslagen onder Ontwikkelingen. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: