Experience Economy – Varend in bad

 
We willen het liefste zoveel mogelijk dingen ervaren in ons leven, maakt niet uit hoe gek het is als we maar een leuk verhaal eraan over houden om aan familie, vrienden en kennissen te kunnen vertellen. Dat maakt de “Hot Tug” zo aantrekkelijk, omdat het jou namelijk mooie herinneringen biedt, want dankzij de Hot Tug kun je al liggend in een lekker warm bad door de grachten varen, met maar liefst zes tot acht personen. Echter moet je niet raar opkijken van de starende ogen van voorbijgangers.

Dus lig jij graag in bad, maar ben jij het zat om maar naar die witte muren te staren, dan is de Hot Tug zeker iets voor jou, niet alleen kun je heerlijk ontspannen maar tegelijkertijd zie je ook nog een mooi stukje van Nederland. In de Hot Tug kan maar liefst 2000 liter water en door een houtkachel wordt het water lekker verwarmd, dus ook op een koude dag kun je heerlijk varen. Heb je even geen zin om in bad te varen? Geen probleem, door middel van een pomp wordt het water zo uit de Hot Tug gepompt. Wat de Hot Tug inspirerend maakt, is dat het niet alleen het stukje ontspanning biedt maar ook het stukje bezichtigen en wie wil er nu niet heerlijk in bad, de mooiste delen van Nederland zien.

Door ons drukke bestaan gaan we in de toekomst zien dat we meerdere dingen tegelijk willen doen om zo meer te kunnen ervaren, want uiteindelijk draait het allemaal om de ervaringen die we op willen doen en die ons leven verrijken.

Bron: Varend in bad – Freshgadgets.nl

Dit bericht is gepubliceerd op oktober 7, 2012 om 5:07 PM en is opgeslagen onder Experience Economy. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: