Urban Nomadity – Hop! Suitcase


Wat is Urban Nomadity? Zoals de naam het al een beetje verraad gaat het hier om mensen die hun leven en omgeving zo vormgeven waarin zij zichzelf het prettigst voelen, ook hebben deze “Urban Nomads” geen vaste werkplekken en gaan ze dus volledig op in het nieuwe werken en de komst van de flexplekken. De Urban Nomads zijn de moderne nomaden van de 21ste eeuw.

De levensstijl die bij de Urban Nomads hoort is toch wel het reizen, maar wat nu het reizen zo vervelend maakt is toch altijd wel die zware koffer waarmee je loopt te zeulen. Maar zou het niet geweldig zijn als je gewoon lekker je handen vrij hebt en geen zware koffer hoeft mee te sjouwen? En nee hiervoor heb je geen assistent ofzo nodig die jou koffer draagt, want het is namelijk zo de koffer draagt zichzelf. Huh, hoor ik je al denken “Draagt zichzelf”? Nou, draagt zichzelf in de zin van dat deze koffer jou volgt, dankzij een draadloze verbinding met je smartphone, dit is natuurlijk erg aantrekkelijk. Nog wat wantrouwig over de veiligheid van de “Hop! Suitcase”? Nou dat is helemaal niet nodig want als de bluetooth-signaal wordt verbroken gaat de koffer automatisch op slot en krijg je hierover bericht op je telefoon. Bang dat je bagage verloren gaat hoef je dus niet te zijn.

Het is inspirerend omdat dit voor de vrouwen (en sommige mannen onder ons) natuurlijk een ideale uitvinding is, want nu maakt het niet meer uit hoeveel kilo ze aan kleding & schoenen in hun koffer stoppen, want zij hoeven het gelukkig niet te tillen en voor de luie reizigers onder ons is het al helemaal perfect, omdat zij toch graag van gemak houden. In de toekomst gaan we dan ook meer van zulke uitvindingen tegenkomen, die onze lasten uit handen nemen en ons het juiste gemak bieden.

Bron: Hop suitcase – Huffingtonpost.co.uk

Dit bericht is gepubliceerd op oktober 20, 2012 om 2:06 PM en is opgeslagen onder Urban Nomadity. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: