Urban Nomadity – Fresh Food

De Urban Nomad omarmt de 24/7 lifestyle en hebben een druk werk- en leefbestaan, maar dit drukke leventje is geen vrijbrief om hun gezondheid te verwaarlozen. Zij zijn dan ook echte voorstanders van “Healthy food to go”. En hier speelt het bedrijf AS Foods goed op in, namelijk met hun gezonde “Juice Jellies” snack die bestaat uit 100% fruit en die ook nog eens makkelijk zijn mee te nemen. Wat het natuurlijk erg aantrekkelijk maakt om ze te kopen.

Wat ik erg inspirerend vind is dat ze de tijd en moeite hebben genomen om een indrukwekkende verpakking te ontwikkelen, die het juiste gevoel meegeeft dat deze snack uit 100% fruit bestaat.


Als we alleen al kijken naar de doos dan lijken ze rechtstreeks van een boerderij te komen, omdat ze precies lijken op echte fruit dozen, dus hiermee scheppen ze meteen het gevoel dat de producten natuurlijk en traditioneel zijn.

Na het openen van de doos moet je wel even twee keer kijken, want anders denk je dat er daadwerkelijk een gesneden meloen in zit. Dus oog voor detail heeft dit bedrijf wel.

Wanneer je de meloen opent, zijn daar eindelijk de Juice Jellies snacks.

De Juice Jellies creëren door de verpakking het juiste gevoel. Dus niet alleen het product is belangrijk maar ook de verpakking. Voornamelijk natuurlijke verpakkingen zoals bijvoorbeeld deze meloen doen het erg goed bij consumenten omdat dit namelijk de intimiteit tussen het product en de gebruiker versterkt. We gaan dan ook in de toekomst zien dat steeds meer bedrijven tijd en moeite nemen voor het ontwerpen van natuurlijke verpakkingen.

Bron: Juice Jellies – Shifteast.com

Dit bericht is gepubliceerd op oktober 21, 2012 om 1:54 PM en is opgeslagen onder Urban Nomadity. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: