Urban Nomadity – Mobile living space

Voor de Urban Nomad is mobiel zijn en zich vrij kunnen bewegen erg belangrijk, omdat zij veel waarde hechten aan hun vrijheid. De “Cube” oftewel de “Mobile Living Space” biedt hen deze vrijheid, niet alleen is de “Cube” mobiel ook biedt het ruimte om te slapen, werken en mediteren. Wat de Mobile Living Space zo inspirerend maakt, is dat het op de principes van de feng shui is gebaseerd, waardoor er dus een goede balans is tussen het privé en werkleven. Naast dat de Cube inspirerend is, is het ook erg aantrekkelijk omdat je de Cube op verschillende manieren kan indelen, dus saai zal de inrichting niet worden.

De Mobile Living Space laat zien dat we de behoefte hebben aan mobiliteit en comfort. In de toekomst gaan we dan ook zien dat steeds meer mensen waarde hechten aan hun vrijheid en dat ze hiervoor bereid zijn hun ‘grote’ leefruimte in te leveren voor iets kleiner en meer compact, waardoor ze in staat zijn om zich vrijer te kunnen bewegen. En vergeet niet dat klein maar fijn ook weer zijn charme heeft en tegelijkertijd comfort kan bieden.

Bron: Mobile living space – Theatlanticcities.com

Dit bericht is gepubliceerd op oktober 21, 2012 om 5:04 PM en is opgeslagen onder Urban Nomadity. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: