Urban Nomadity – Café Craft


Een echte “Urban Nomad” kent geen vaste werkplekken en wil het liefste overal kunnen werken. Nu is daar in Parijs een nieuw café geopend genaamd “Craft”, dit is de ideale plek voor de Urban Nomad. Niet alleen heeft deze plek wifi en een variëteit aan werkplekken, ook kunnen ze hier heerlijk ongestoord werken zonder dat het personeel hun continue lastig valt of ze nog iets te eten en/of drinken willen bestellen. Wat deze plek natuurlijk erg aantrekkelijk maakt, “No pressure anymore”! Deze plek kent dus alleen privileges, want je mag hier zolang werken als je zelf wilt, er is wifi, geen vervelend personeel en er is genoeg plek voor iedereen.

Wat dit café zo inspirerend maakt, is doordat er goed is gekeken naar de locatie, want café Craft is bedoeld voor journalisten, freelance schrijvers en creatieve professionals, de plek waar Craft zit is omringd door vele van deze mensen. Dus wat we in de toekomst gaan zien, is dat steeds meer flexibele werkplekken gericht zijn op een bepaald soort professionals, zodat ze ook beter kunnen inspelen op hun specifieke wensen en behoeften.

Bron: Cafe Craft by POOL – Dezeen.com

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op oktober 28, 2012 om 5:44 PM en is opgeslagen onder Urban Nomadity. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: