Urban Nomadity – Water Light Graffiti

Versieringen die jou stad opleuken, wie houdt daar nou niet van? De Urban Nomads zijn hier grote fans van, daarom past “Water Light Graffiti” perfect bij deze doelgroep. Het is aantrekkelijk omdat dit niet alleen de stad een beetje mooier maakt, ook kun jij hier een handje bij helpen en het is ook nog eens legaal! De naam verraad al eigenlijk wat het is, door duizenden LED lampjes die door contact met water gaan schijnen, met de waterpistolen kun je de mooiste patronen/tekeningen creëren. Wat dit zo inspirerend maakt, is dat je met mensen uit de stad samen kunst creëert, door de Water Light Graffiti breng je mensen samen en haal je bij iedereen de kunstenaar naar boven.

Kunst is belangrijk en dit initiatief laat zien dat kunst voor iedereen toegankelijk is en dat iedereen creatief is, in de toekomst gaan we nog meer van zulke initiatieven zien waar creativiteit en het samenzijn wordt gestimuleerd.

Bron: Graffiti, created with water guns – Theatlanticcities.com

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op oktober 28, 2012 om 10:39 PM en is opgeslagen onder Urban Nomadity. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: