Urban Nomadity – OpenAire

De “Urban Nomad” wil waar dan ook, op welk tijdstip dan ook kunnen werken. Dat kan nu met de “OpenAire”, deze biedt jou die flexibiliteit! De OpenAire is een laptop case die je kunt omtoveren tot je eigen workstation, want natuurlijk erg aantrekkelijk is! Het is misschien wel een hele simpele werkplek maar dit biedt jou wel de vrijheid om waar dan ook ter wereld te kunnen werken, die ook nog eens draagbaar is! Dit is dus ideaal voor de Urban Nomads omdat zij erg gehecht zijn aan hun vrijheid, en zich graag in hun stad begeven en dat kan dus allemaal met de OpenAire. Wat dit zo inspirerend maakt is dat deze werkplek het toelaat om één met je omgeving te zijn, omdat je nergens aan gebonden bent.

In de toekomst gaan we nog meer van zulke handige gadgets zien, we willen graag meerdere producten in één zodat we niet zoveel dingen hoeven mee te nemen, waardoor we ons dus ook makkelijker kunnen verplaatsen.

Bron: OpenAire – Freshgadgets.nl

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op oktober 29, 2012 om 10:01 PM en is opgeslagen onder Urban Nomadity. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: