Better World – Eco-Urinal


Laat de natuur groeien met jouw urine! Ja, je hoort het goed niet met water maar met urine. Nu vraag je, je natuurlijk af hoe dit in godsnaam mogelijk is.. Student Eddie Gandelman heeft een openbare urinoir ontwikkeld met een extra functie, namelijk met jouw urine de plantjes “Water” geven. In deze urinoir zit een ingebouwde filter die alle slechte stoffen eruit filtert, waardoor de plantjes alleen de goede mineralen binnen krijgen. Deze urinoir loop je niet zomaar voorbij, want je ziet niet elke dag een plant groeien uit een urinoir, plus het maakt het zicht meteen wat aangenamer om naar te kijken. Wat deze urinoirs zo inspirerend maakt is dat je nu kan plassen met de gedachte “Ik doe iets terug voor het milieu.”

In de toekomst gaan we zien dat we meer en meer het afval uit ons lichaam nuttig gaan gebruiken, zodat het niet meer verloren gaat. Er zullen dan ook meer van zulk soort uitvindingen komen die hier optimaal gebruik van gaan maken.

Bron: Eco urinal – Theatlanticcities.com

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op november 8, 2012 om 4:59 PM en is opgeslagen onder Better World. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: