Infinite Possibilities – C&A Fashion Likes

De grenzen tussen online & reallife vervagen en hier speelt fashion retailer C&A goed op in. Zij brengen namelijk de Facebook goedkeuring van klanten naar de real-world winkels toe, met de “Fashion Like” initiatief. Hoe? Door op een speciale Facebook pagina foto’s van hun kleding te posten, waarop klanten deze kleding kunnen “Liken”. Met speciale kleerhangers in de winkel, tonen ze de Likes van klanten, dit geeft de winkelende mensen een goed beeld van wat online populair is. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk, want ook al shop je alleen, je hebt nu toch een indicatie van wat hot is en wat totaal niet hot is. Inspirerend omdat je niet meer onzeker hoeft te zijn tijdens het shoppen, want nu kun je zien wat iedereen van Facebook vindt van een bepaald kledingstuk. En als merk zijnde breng je zo online en offline samen, dus weg met de kloof!

We willen graag de goedkeuring van anderen en dat is ook niet zo gek, omdat we nu eenmaal sociale dieren zijn. Niemand wilt zich buitengesloten voelen, iedereen wil ergens bij horen en zich geaccepteerd voelen. Ik zie dan ook een groot toekomstpotentieel in dat merken de online meningen, in de offline winkels tonen, zodat je tenminste weet hoe anderen erover denken en wat dus kan helpen dat je niet meer zo snel een miskoop begaat. Ik verwacht dan ook dat mensen weer meer gaan kopen in de offline winkels, omdat er nu ook de optie is dat ze de meningen van andere mensen kunnen checken.

Bron: C&A displays Facebook ‘Likes’ – Moreinspiration.com

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op november 16, 2012 om 6:53 PM en is opgeslagen onder Infinite Possibilities. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: