Infinite Possibilities – Digital Tasting

Digitaal proeven, wie wil dat nou niet, zo deel je niet alleen digitaal jouw ervaring maar kunnen andere mensen het ook daadwerkelijk meteen zelf ervaren of het écht zo lekker is. We kunnen wel zeggen dat dit de ultieme vorm is van “Sharing” en “Experience”. Adrian Cheok professor aan de Keio Universiteit van Media Design in Japan, is druk bezig om het digitaal proeven te realiseren. Hierdoor kun je nu zelf proeven of dat vijfsterren recept daadwerkelijk zo lekker is als de mensen online zeggen.

Dit is erg aantrekkelijk en inspirerend aangezien het nieuwe deuren voor ons opent, omdat we hierdoor niet langer alleen meer in the real world hoeven te proeven, maar dat dit nu ook online kan, dus geen beperkingen meer!

Het digitaal proeven is een goed voorbeeld van wat technologie nu allemaal mogelijk maakt en dat de technologie ons voorziet in onze behoeftes. We gaan dus naar een toekomst toe waarin meer en meer de technologie wordt aangepast aan de behoefte van de consument. De mens zal zich niet langer meer aanpassen aan de technologie, maar de technologie past zich juist aan, aan de mens.

Bron: Digitaal proeven – Extendlimits.nl

Advertenties
Dit bericht is gepubliceerd op november 16, 2012 om 7:03 PM en is opgeslagen onder Infinite Possibilities. Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: